Protestantse Kerkgemeenschap Zoutelande

Privacyverklaring Privacyverklaring

Dit privacystatement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers aan de website van Protestantse Gemeente Zoutelande.

Protestantse Gemeente Zoutelande
t.a.v. scriba
Boudewijnskerke 56
4374 SC Zoutelande

Functionaris Gegevensbescherming
Franny Pattenier
Sloestraat 3
4374 BN Zoutelande tel 0118-561847

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Protestantse Gemeente Zoutelande kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Protestantse Gemeente Zoutelande. Protestantse Gemeente Zoutelande kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

• Uw voor- en achternaam
  • Uw e-mailadres

Waarom zijn deze gegevens nodig

Protestantse Gemeente Zoutelande verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt.

Beveiliging en bewaartermijnen

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen enige andere vorm van onrechtmatige verwerking. We bewaren uw gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan, wettelijk verplicht is en/of noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de gegevens worden verwerkt. Hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard is daarom afhankelijk van de aard van de gegevens en de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt.

Delen met anderen

Protestantse Gemeente Zoutelande verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Protestantse Gemeente Zoutelande worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt.Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Protestantse Gemeente Zoutelande gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren.Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar "Protestantse Gemeente Zoutelande" en zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

datum en tijdstip 20-10-2019 om 10.00u

datum en tijdstip 27-10-2019 om 10.00u